top of page
verzorgende gezichtsbehandeling

DE VERZORGENDE BEHANDELINGEN VAN ESTHETIEK AGNÈS SOREL

VOEDENDE GELAATSVERZORGING EN ANTI-AGING

Mijn klanten komen hoofdzakelijk bij mij langs voor antirimpelbehandelingen, het voeden van de vermoeide of slappe huid en het verzorgen van littekens. Elke nieuwe klant krijgt steeds een uitgebreide huidanalyse. Zo kan er worden vastgesteld welke behandeling aan te bevelen is. De producten die ik gebruik bespreek ik in detail, zodat mijn klanten ook weten hoe ze thuis zelf best hun huid verder onderhouden om lang van het resultaat te genieten.

Een gelaatsverzorging is uiteraard niet compleet zonder een rustgevende en verzorgende hals en schoudermassage. Deze zijn steeds standaard inbegrepen bij alle gezichtsverzorgingen. Wilt u liever onze ledtherapie ontdekken? Neem dan even een kijkje op de volgende pagina's.

intro

AFSLANKING

Bent u net bevallen of zorgt de winter elk jaar voor een paar kilootjes meer? Dan kunt u baat hebben bij een deugddoende afslankingsbehandeling bij Esthetiek Agnès Sorel. Ik zet hoofdzakelijk in op versteviging van de spieren (ideaal bij sciatic) en het wegwerken van te veel vetophoping en cellulitis.

U neemt hiervoor een abonnement van twaalf of vijftien behandelingen, het resultaat van de Semperslim behandeling is verbluffend! Vraag vrijblijvend meer info in het schoonheidsinstituut.

afslanking

ONTHARING

Reisje geboekt en geen zin in vervelende haren die her en der opduiken? Ik bied ontharingsbehandelingen aan via wax of epilatie. Van bikinilijn tot benen, armen of wenkbrauwen en andere gezichtsbeharing, bij Esthetiek Agnès Sorel behoort vervelende beharing tot het verleden.

Stelselmatig wordt gezichtsbeharing lichter en kan zelfs verminderen. Daarom kan het interessant zijn om uw wimpers of wenkbrauwen wat vorm te geven en eventueel ook extra bij te kleuren. Vraag zeker naar de mogelijkheden, ik adviseer u graag naargelang uw gezichtstype en stijl van wenkbrauwen die bij u past.

Anchor 1

MASSAGE, PEDICURE EN MANICURE

Een massage werkt relaxerend, maar stimuleert ook de bloedsomloop, wat helend en generatief werkt op de huid. Elke gelaatsbehandeling omvat sowieso steeds een hals- en schoudermassage, maar u kunt bij Esthetiek Agnès Sorel ook terecht voor uitgebreidere, rustgevende massages. Ook anti-cellulitis massages of massage tegen onrustige benen kunnen erg heilzaam werken.

Met medische of gewone pedicure en manicure help ik u ook graag verder, eventueel in combinatie met een massage. Een fris kleurtje op uw nagels voor een feest of vakantie behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

massage

AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN MET ESTHETIEK AGNÈS SOREL IN MENEN.

Boek een afspraak ter kennismaking en ontdek wat ik kan doen voor de verzorging en versteviging van uw huid.

vrouw met make-up

MAKE-UP

Het gevoel van luxe schuilt soms in een klein hoekje. Ik merk dat de dames in mijn schoonheidsinstituut er erg van genieten om zich te laten opmaken voor een avondje uit of een feest. Eerst naar de kapper en daarna nog even bij Esthetiek Agnès Sorel binnenspringen voor het aanbrengen van een mooie make-up. Dit uiteraard steeds aangepast aan uw stijl, het evenement en uw huidtype.

Anchor 2
bottom of page