top of page
verbetering van de huid

VERBETERING VAN HUIDPROBLEMEN

STREVEN NAAR EEN PERFECTE HUID

Sociale media en televisie doen ons soms geloven dat een perfecte huid de norm is. Toch is het helemaal niet evident om met alle invloeden van vandaag een zijden huidje te hebben. Zowel onze voeding, een minder actieve levensstijl of roken maar ook externe factoren als zon, luchtvervuiling of medische aandoeningen kunnen een negatieve invloed hebben op de staat van onze huid. 

Aanvaarden dat perfectie niet hoeft, is erg belangrijk, maar zelfzorg en u letterlijk goed voelen in uw vel is minstens even belangrijk. Daarom help ik dames en heren in mijn schoonheidsinstituut die zich door de jaren heen meer onzeker zijn gaan voelen over de staat van hun huid. De huidversterkende therapieën die ik aanbied, hebben bewezen te werken en zo hielp ik al veel klanten aan een stevigere en mooie huid.

intro

HUIDVERSTERKENDE PRODUCTEN

De producten die ik gebruik voor mijn huidverbeterende therapieën zijn ontwikkeld door Dokter Gabriël Serrano. Hij richtte zijn bedrijf op in 1989 en groeide uit tot een internationale specialist op het vlak van dermatologische producten. Alle producten zijn ontwikkeld met het oog op verbetering van de huid na ernstige schade.

HUIDVERJONGENDE EN HELENDE THERAPIEËN

Tijdens de gezichtsverzorging wordt de ledtherapie ingezet, niet enkel voor huidverjonging, maar ook voor tal van andere huidproblemen zoals acne, psoriasis en slecht helende wonden. Na een aantal behandelingen wordt de huid elastischer, verminderen de lijntjes, vernieuwen de poriën, verzacht de couperose, verminderen pigmentvlekken en genezen wonden.

U kan ook kiezen voor microneedling, Nanopore Stylus, dat wordt ingezet voor rimpels, verwijde poriën, foto veroudering, hyperpigmentatie, littekens, striemen en acne. De microneedling kan overal op het lichaam worden toegepast. Het stimuleert de regeneratie van de huid en de natuurlijke processen. Dit in combinatie met mesocit serums resulteert in een huid die er meteen jaren jonger uitziet.

Anchor 1

WILT U OOK GRAAG EEN GESPECIALISEERDE BEHANDELING OPSTARTEN OM UW HUID TE VERSTERKEN EN GRONDIG TE VOEDEN?

Neem dan vandaag nog contact op met Agnès Sorel uit Menen.

bottom of page